&nbsp

&nbsp

Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής - Make up Artist


Σας καλωσορίζουμε στο σταθμό ΟΜΟΡΦΙΑΣ FACE ON

Στο κέντρο του Μοσχάτου (150 μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό) επί της οδού ΚΟΡΑΗ 11Α μπορούμε να σας προσφέρουμε την πολυτέλεια που αξίζετε!

Διάσημα brands περιποίησης και μακιγιάζ σε τιμές για όλους.

w7, Lily - Lolo, I love cosmetics, Yellow rose, Bomb cosmetics, Mario Badescu cosmetics, Fouka cosmetics, Monoi Tahiti, Konjac Sponge



"Ευφροσύνη Μαρκάκη" - Ειδικός εφαρμογών αισθητικής - Make up artist


Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ψήνεστε???

.
Σου κάνει ένα μάτι....!!!και από μαγουλάκι θα σκίσουμε!!!Οι "ψημένες" σκιές,πούδρες και ρουζ είναι τάση στο μακιγιάζ και η χρήση τους υπόσχεται έντονο χρώμα και ιδιαίτερη λάμψη!
Τελικά όμως τι είναι τα ψημένα καλλυντικά?Είναι πούδρες που αρχικά ξεκίνησαν σαν κρέμες και ψήθηκαν με ειδική μέθοδο για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να στεγνώσουν και να στερεοποιηθούν.Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι προιόντα μακιγιάζ με βελούδινη ηφή,ένταση στο χρώμα και μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια!Εξαιρετικό είναι και το ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν υγρά και στεγνά για να δημιουργήσετε ακόμα μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων!!!
Η JOKO Cosmetics παρουσιάζει τη νέα συλλογή της με baked eyeshadows και baked blushes !!!'Εχω λατρέψει την απαλή υφή τους,εφαρμόζονται εύκολα ακόμα και με τα δάχτυλα.Μεταλλική λάμψη και bronze look σε όλο του το μεγαλείο!!!Σας περιμένω στο Face On να δοκιμάσετε...θα με καταλάβετε!
'Οσο για την τιμή τους....7,00 ευρώ!!!Τελικά το'χω με το ψήσιμο!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου