&nbsp

&nbsp

Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής - Make up Artist


Σας καλωσορίζουμε στο σταθμό ΟΜΟΡΦΙΑΣ FACE ON

Στο κέντρο του Μοσχάτου (150 μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό) επί της οδού ΚΟΡΑΗ 11Α μπορούμε να σας προσφέρουμε την πολυτέλεια που αξίζετε!

Διάσημα brands περιποίησης και μακιγιάζ σε τιμές για όλους.

w7, Lily - Lolo, I love cosmetics, Yellow rose, Bomb cosmetics, Mario Badescu cosmetics, Fouka cosmetics, Monoi Tahiti, Konjac Sponge



"Ευφροσύνη Μαρκάκη" - Ειδικός εφαρμογών αισθητικής - Make up artist


Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Αχτύπητο δίδυμο για τέλεια μαλλιά!!!

Ο ευκολότερος τρόπος για τέλεια μάλλια το καλοκαίρι
Βήμα 1ο
Fouka Organic Repair Oil
Εκπληκτικός συνδυασμός ελαίων(αργκάν,αβοκάντο,βερύκοκο,αμύγδαλο)
Κάθε εβδομάδα(1-2 φορές)πριν το λούσιμο το βάζω σαν μάσκα από τις ρίζες ως τις άκρες και το αφήνω για τουλάχιστον 30 λεπτά.Βοηθάει ιδιαίτερα και στην τριχόπτωση και στην ανάπτυξη της τρίχας.Το τέλειο είναι ότι το ίδιο λαδάκι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο σώμα για τις ραγάδες αλλά και στο πρόσωπο είναι ιδανικό για κουρασμένη επιδερμίδα και σαν θεραπεία για τις πανάδες.
Βήμα 2ο
Fouka Free Style Serum
Ένα serum ελαφριάς υφής που απλώνω καθημερινά σε στεγνά μαλλιά για ενυδάτωση,προστασία,λάμψη και μοναδικό άρωμα!!!Το έχω μαζί μου και στην παραλία για να ενυδατώνω τα μαλλιά μου και να τα ξεμπερδεύω τα μαλλιά μου πιο εύκολα αλλά και μετά από το λούσιμο το απλώνω πριν το styling για προστασία,μείωση του φριζαρίσματος και μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα.
Σημειώστε συστατικά...βιολογικό έλαιο κάνναβης για αντιφλεγμονώδη δράση,βιολογικό απόσταγμα ρόδου Δαμασκού και φυτική γλυκερίνη...ότι καλύτερο για υγεία και ομορφιά στα μαλλιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου