&nbsp

&nbsp

Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής - Make up Artist


Σας καλωσορίζουμε στο σταθμό ΟΜΟΡΦΙΑΣ FACE ON

Στο κέντρο του Μοσχάτου (150 μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό) επί της οδού ΚΟΡΑΗ 11Α μπορούμε να σας προσφέρουμε την πολυτέλεια που αξίζετε!

Διάσημα brands περιποίησης και μακιγιάζ σε τιμές για όλους.

w7, Lily - Lolo, I love cosmetics, Yellow rose, Bomb cosmetics, Mario Badescu cosmetics, Fouka cosmetics, Monoi Tahiti, Konjac Sponge



"Ευφροσύνη Μαρκάκη" - Ειδικός εφαρμογών αισθητικής - Make up artist


Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Δώσε κι άλλο κάρβουνο!!!

 Η σύγχρονη κοσμετολογία υποκλίνεται
...στο κάρβουνο!!!Η μαύρη σκόνη από ενεργό ή φυτικό άνθρακα στην επεξεργασμένη μορφή του εισβάλει στις συνθέσεις των προιόντων περιποίησης και θεωρείται το πιο hot συστατικό για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση της επιδερμίδας.
Γνωστός για τις θαυματουργές του ιδιότητες απο την εποχή του Ιπποκράτη ακόμα,ο άνθρακας μπορεί να απορροφήσει εώς και 1000 φορές το βάρος του σε τοξίνες χωρίς να δημιουργήσει καμία παρενέργεια!!!
Ο ενεργός άνθρακας προέρχεται κυρίως από κάρβουνο,ξύλο ή μπαμπού,χρησιμοποιείται πλέον ευρέως στα προιόντα των διασημότερων brands καλλυντικών και υπόσχεται επιδερμίδα καθαρή,χωρίς μαύρα στίγματα και ατέλειες,νεανική και σφριγηλή!
Τα νέα είναι ευχάριστα...δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε τα Boots στην Αγγλία για να αποκτήσετε την καλύτερη μαύρη μάσκα...θα την βρείτε στο Face On από την Quick Fix που δίνει τη λύση σε κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας.Ιδανική για γυναίκες και άντρες και σε καταπληκτική τιμή(9,00 ευρώ)
Black magic αγαπημένοι μου...πιστέψτε με!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου