&nbsp

&nbsp

Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής - Make up Artist


Σας καλωσορίζουμε στο σταθμό ΟΜΟΡΦΙΑΣ FACE ON

Στο κέντρο του Μοσχάτου (150 μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό) επί της οδού ΚΟΡΑΗ 11Α μπορούμε να σας προσφέρουμε την πολυτέλεια που αξίζετε!

Διάσημα brands περιποίησης και μακιγιάζ σε τιμές για όλους.

w7, Lily - Lolo, I love cosmetics, Yellow rose, Bomb cosmetics, Mario Badescu cosmetics, Fouka cosmetics, Monoi Tahiti, Konjac Sponge



"Ευφροσύνη Μαρκάκη" - Ειδικός εφαρμογών αισθητικής - Make up artist


Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Δεν θέλει κόπο...θέλει κουπουασού!!!


Καλοκαιρινή εξωτική όψη στην επιδερμίδα σας
Έχετε ακούσει ξανά για το κουπουασού?Συγγενικό δέντρο με το γνωστό μας κακαόδεντρο που καλλιεργείται σε ολόκληρη την Βραζιλία και σε ηλικία οχτώ ετών βγάζει άνθη και καρπούς.Το λίπος των σπόρων του μοιάζει με το βούτυρο κακάο και οι καρποί του χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τροφίμων λόγω της μεγάλης θρεπτικής τους αξίας καθώς και στην κοσμετολογία αφού ενισχύουν την επιδερμίδα με τις βιταμίνες τους και τα θρεπτικά έλαιά τους!
Οι κοσμετολόγοι της Ziaja χρησιμοποίησαν το κουπουασού στη δημιουργία μιας εξειδικευμένης σειράς,ιδανικής για το καλοκαίρι,για θρέψη,ανάπλαση και εξωτική λάμψη στην επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου!
Η σειρά περιλαμβάνει ένα κρυσταλλικό ντουζ που καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει την επιδερμίδα,κρυσταλλικο scrub με βούτυρο καριτέ,ζάχαρη και πούδρα από κέλυφος καρυδιού για αποτελεσματική αλλά απαλή απολέπιση της επιδερμίδας.
Το body lotion της σειράς με macadamia και εκχυλίσματα βραζιλιάνικου καρυδιού συσφίγγει την επιδερμίδα και αφήνει αισθησιακό άρωμα που διαρκεί.Επίσης χαρίζει στο δέρμα ηλιοκαμμένη όψη και διακριτικό μαύρισμα μέρα με τη μέρα όσο το χρησιμοποιείτε!
Προιόν -έκπληξη της σειράς κουπουασού το ενυδατικό πολυχρηστικό balm για πρόσωπο,σώμα και μαλλιά...ναι ένα προιόν για όλα!!!Απολαύστε το σαν conditioner σώματος στο ντουζ σας,απλώστε το στο πρόσωπο σαν θρεπτική ενυδατική μάσκα ή απλώστε το σαν μάσκα στα μαλλιά σας πριν το λούσιμο...είμαι μαγικό!!!
Μυρίζει καλοκαίρι,μας ταξιδεύει,μας χαρίζει την επιδερμίδα των ονείρων μας για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις!!!Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψετε όσο κι εγώ....το ίδιο και την τιμή του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου