&nbsp

&nbsp

Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής - Make up Artist


Σας καλωσορίζουμε στο σταθμό ΟΜΟΡΦΙΑΣ FACE ON

Στο κέντρο του Μοσχάτου (150 μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό) επί της οδού ΚΟΡΑΗ 11Α μπορούμε να σας προσφέρουμε την πολυτέλεια που αξίζετε!

Διάσημα brands περιποίησης και μακιγιάζ σε τιμές για όλους.

w7, Lily - Lolo, I love cosmetics, Yellow rose, Bomb cosmetics, Mario Badescu cosmetics, Fouka cosmetics, Monoi Tahiti, Konjac Sponge



"Ευφροσύνη Μαρκάκη" - Ειδικός εφαρμογών αισθητικής - Make up artist


Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Χρώμα παρακαλώ....!!!!

Δώστε χρώμα στην καθημερινότητα σας
Μπορεί το μαύρο και το άσπρο να αποτελούν σταθερή αξία στη γκαρνταρόμπα μας αλλά λίγο χρώμα κάνει τη διαφορά. Ξεκινήστε διαλέγοντας έστω μια-δυό χρωματιστές μπλούζες και συνδυάστε με μαύρα ή ασπρα παντελόνια και φούστες που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας.Μόλις νιώσετε πιο "ασφαλής" αρχίστε να εντάσσετε στις εμφανίσεις σας και τα εμπριμέ υφάσματα.Δεν χρειάζεται να έχουν πολύ φωναχτά χρώματα,τα παστέλ,τα μπλε και τα floral είναι ιδανικά και θα τα βρείτε σε πολλές παραλλαγές,για όλα τα γούστα.Αν φοβάστε ότι τα εμπριμέ παχαίνουν θα νιώσετε πιο άνετα αν αντί για κάτι ολόσωμο προτιμήστε να ντύσετε μονόχρωμα το πάνω ή το κάτω μέρος του σώματός σας,ανάλογα με το πού εντοπίζετε τις...αδυναμίες σας και προβάλλετε τα δυνατά σας σημεία με το εμπριμέ.
   Αυτό που πρέπει να προσέξετε αν φορέσετε ένα ιδιαίτερο εμπριμέ ρούχο είναι να διατηρήσετε σε "ήπιους" τόνους τα υπόλοιπα στοιχεία του look σας για να παραμείνει το αποτέλεσμα κομψό και όχι...αποκριάτικο!!!
Ρίξτε οπωσδήποτε μια ματιά στη collection milkwhite,θα βρείτε ρούχα με μοναδικά εμπριμέ και πολύχρωμα υφάσματα με κομψότητα και φαντασία που θα..."μιλάνε" επάνω σας,χωρίς να φωνάζουν!Εμπνευστείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου